Alles over NPL Machinefabriek

De complete partner voor de machinebouw

Twentse nuchterheid, ouderwetse degelijkheid en betrouwbare kwaliteit. Dat zijn typerende eigenschappen van NPL Machinefabriek. We werken dagelijks aan uitdagende opdrachten voor tevreden en terugkerende klanten.

Bent u benieuwd hoe we dit doen? Lees hieronder meer over onze:

  • Achtergrond
  • Medewerkers
  • Machines
  • Werkwijze
  • Klanten
  • Overtuiging

Jong geleerd is oud gedaan

NPL Machinefabriek ontstond uit een 30 jaar oud familiebedrijf. Het bedrijf maakte 12 jaar geleden een doorstart binnen een bedrijfsgroep. Sinds 2014 werken we weer volledig zelfstandig. Met de kennis van toen kunnen we nu onze eigen keuzes maken.

Samenwerkende specialisten

Ons team bestaat uit 9 zelfstandige medewerkers. Ieder teamlid heeft individuele expertises, die gecombineerd worden tot een effectief geheel. De productiemogelijkheden zijn hierdoor erg groot en de kwaliteit blijft altijd hoog.

Meer machines dan mensen

Het pand van NPL is vrij compact, maar het machinepark is erg compleet. De volledige productie van de onderdelen wordt dan ook binnenshuis uitgevoerd. We hebben meer machines dan mensen, waardoor we snel en effectief werken.

Uitdagen en uitvoeren

Wij houden wel van een uitdaging. We denken graag mee over een lastig probleem en zoeken daarna samen naar een passende oplossing.  Door zo veel mogelijk taken over te nemen kunnen we u zo goed mogelijk helpen. Een soepele samenwerking zorgt voor een succesvol resultaat.

Langdurig samenwerken

Onze klantenkring gaat al redelijk lang mee en daar zijn we eigenlijk best trots op. Langdurige samenwerkingen zijn voor ons namelijk goud waard. Terugkerende klanten hechten veel waarde aan onze betrouwbaarheid en daarom doen we altijd het maximale om u als klant tevreden te stellen.

Afspraak is afspraak

Eerder werd het al aangegeven: we zijn nuchter, degelijk en betrouwbaar. Dat begint bij het begin, met het maken en nakomen van heldere afspraken. We zeggen altijd waar het op staat. Zo kunnen we de kwaliteit blijven leveren die onze klanten van ons gewend zijn.

“Wij houden wel van een uitdaging!”

Wilt u meer informatie of heeft u een uitdagende opdracht?

Neem contact op