Ontwikkelen

Van uitdaging tot oplossing

Problemen zijn er om op te lossen en uitdagingen zijn er om aan te gaan. Met deze mindset helpen wij klanten het perfecte component te ontwikkelen. We denken vanaf het begin mee en nemen alle werkzaamheden uit handen. Van het maken van een (3D) tekening tot het calculeren van de kosten en de opbrengsten.

Probleem oplossend denken

Zoals gezegd zijn wij altijd bezig met probleemoplossend denken. Daarom kunnen we, naast de productie, ook uitstekend helpen bij het ontwikkelen van producten. Om een technisch probleem goed op te lossen maken we gebruik van de diverse CAM, CAD en MRP-systemen. We luisteren altijd naar uw wensen en gaan net zo lang door tot we passende oplossing hebben bedacht.

Effectieve werkwijze

Het ontwikkelingsproces hebben we zo effectief mogelijk ingericht. Op het kantoor maken we gebruik van een centraal programmeersysteem. De programma’s worden doorgestuurd naar de gereedschapsteller en de machines. Deze zijn offline al volledig voorbereid, zodat de productie snel kan starten.

Controleren

Een goed begin is het halve werk, maar een goede afhandeling zorgt voor een succesvol resultaat. Daarom worden de onderdelen, na de productie, uitvoerig gecontroleerd. We stellen overzichtelijke kwaliteitsrapporten op en kijken alles nog een keer zorgvuldig na. Als het allemaal klopt worden de producten veilig verpakt en verscheept.

“Wij houden wel van een uitdaging!”

Wilt u meer informatie of heeft u een uitdagende opdracht?

Neem contact op